Uw betaling is geannuleerd

Wanneer u de monstertegel wenst te ontvangen, vragen wij u de betaling af te ronden. Ondervind u problemen bij het afronden van uw aanvraag en wordt uw betaling geannuleerd?

Neem dan contact met ons op!

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij zunaru.nl op de volgende wijzen betalen.

Bestellingen via zunaru.nl:
Ideal
Rembours
Via een bankoverschrijving (bestelling vetrekt pas als het geld binnen is)

Bestellingen afhalen:
Cash
Pin
Bankoverschrijving (mag pas opgehaald worden als het geld binnen is)

 

Over Zunaru: leverancier van o.a. Imola, Kronos en Casalgrande Pandana

Bij Zunaru vinden we het belangrijk goede kwaliteit keramische tegels te leveren. Dit doen we door onze tegels rechtstreeks bij de fabrikant te importeren en zelf te vervoeren. Zo zorgen we er voor dat de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk blijven.

Imola, Kronos & Casalgrande Pandana

Bij Zunaru leveren we onder andere tegels van bovenstaande leveranciers. Al onze tegels zijn kwaliteitstegels. Voor keramische tegels kiezen we omdat deze tegels veel slijtvaster zijn dan de concurrerende opties. Mooie wanden en vloeren afleveren, daar staan we voor.

Monstertegels

We snappen dat het lastig is een tegel online uit te zoeken. Daarom bieden we monstertegels aan. U krijgt een stuk tegel thuisgestuurd zodat u op uw gemak kunt bekijken of de tegel past bij het beeld dat u voor ogen hebt. Aan de bestelling van een monstertegel zitten geen verplichtingen vast. Het is aan u te besluiten of u een eventuele aankoop wil doorzetten, of dat u toch voor een andere tegel(leverancier) kiest.