Zunaru.nl

Zunaru.nl is een webshop met een selectie tegels voor verschillende toepassingen. De variatie aan tegels zijn scherp geprijsd en het aanbod bestaat uit fabriekspartijen, voorraad partijen en restant partijen. Er wordt groot ingekocht waardoor de prijzen aantrekkelijk zijn. De tegelvloeren en wanden zien met uw eigen ogen? Kom naar onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. Zunaru.nl is een onderdeel van Jan van Sundert BV.

Jan van Sundert
Jan van Sundert levert en plaatst keukens, badkamers, tegels en sauna’s. Er is keus uit ruim 300 keuken, badkamer en sauna opstellingen en de grootste tegelcollectie van West-Brabant.
4500m2 vol winkelplezier van modern tot klassiek. Voor iedere woning, voor iedere smaak en elk budget!

Jan van Sundert is een echt familiebedrijf. In 1969 legde Jan van Sundert het fundament voor dit gezonde bedrijf. Inmiddels heeft de derde generatie van Sundert de leiding in het bedrijf overgenomen. Jan van Sundert is in al die jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar en modern bedrijf. De steeds wisselende collectie wordt ieder seizoen afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen.

Kwaliteit en een eerlijke prijs

Het leveren van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs is iets wat wij al sinds 1969 heel gewoon vinden. Wij hechten daarnaast veel waarde aan een goede service. We nemen de tijd en staan u met raad en daad bij in uw keuze. Ook de afhandeling van uw bestelling wordt door ons tot in de puntjes geregeld. We beschikken over een eigen deskundig montageteam en werken samen met een aantal vaste partners die de plaatsing en installatie verzorgen.

U bent u van harte welkom in onze showroom aan de Lokkerdreef in Etten-Leur.

zunaru.nl
Lokkerdreef 10
4879 ND Etten-Leur
076-5048800