Tegelmonster Bestellen

Een goed beeld krijgen van uw tegels: bestel een tegelmonster. Een tegelvloer of wandtegel uitzoeken via internet is niet bepaald makkelijk. We proberen onze tegels zo waarheidsgetrouw mogelijk te presentere. Toch valt in iedere ruimte het licht anders. Door een tegelmonster te bestellen krijgt u een beter beeld van de tegel in uw woning of bijvoorbeeld uw kantoor.

Een tegel verandert door de dag heen

In de ochtend valt er een heel ander licht in uw woning dan in bijvoorbeeld de avond. Ook de aanwezigheid van gordijnen en de locatie van uw woning spelen mee in de look van de tegel. Daarentegen heeft ook uw verlichting in huis invloed op hoe de tegel oogt. Een tegelmonster biedt de uitkomst omdat je door de dag heen kunt bekijken hoe de tegel staat. Het gevolg van het bestellen van een tegelmonster is dat u een beter beeld krijgt.

Onze fabrikanten

Bij Zunaru hebben we samenwerkingen met onder andere Imola en Kronos. Deze Italiaanse tegelfabrikanten hebben jarenlange ervaring op tegelgebied en leveren echte kwaliteit waar u nog jaren van kunt genieten. Bekijk hier al onze tegels.