Niet alleen de producten van zunaru.nl zijn top, ook onze service is van een uitstekende kwaliteit. Niet helemaal tevreden met je aankoop? Je kunt de meeste producten die je bij ons hebt gekocht aan ons terugsturen, tegen bepaalde voorwaarden.Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat zunaru.nl er niet aansprakelijk voor is als retourgestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.Retourneren binnen 14 dagen
Angekochte goederen via zunaru.nl kunt u binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren, ingaande op de dag van levering.

Het product kan alleen ongebruikt en in originele, onbeschreven en niet beplakte verpakking geretourneerd worden.Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres.

zunaru.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Altijd geld terug voor het deel dat u retourneert
De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle retourneringen dienen via het mail adres info@zunaru.nl aangemeld te worden, hierbij geeft u het factuur/ordernummer, uw naw gegevens, uw bankrekeningnummer, het artikel en hoeveel u retour stuurt. Een kopie van uw mail voegt u bij de retourzending toe.

Klanten in België
Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan zunaru.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Zunaru.nl
Afdeling retouren
Lokkerdreef 10
4879 Nd Etten-Leur