Op deze pagina krijgt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Hoe komt het dat de prijzen zo laag zijn?

Zunaru.nl, verkoopt fabriekspartijen, restpartijen van andere tegelhandelaren en overjarige modellen. Wij leveren uitsluitend 1e soort materialen mits er expliciet bij staat dat het gaat om een ms sortering of 3e soort.

Op welke manier kan ik betalen?

Zunaru.nl biedt met ideal veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bankrekening. U kunt er ook voor kiezen om de betaling zelf over te schrijven. Bij bancaire overschrijving wordt uw bestelling verwerkt nadat u betaling binnen is.

Hoe zit het met de garantie op tegels?

Al onze tegels vallen onder fabrieksgarantie. Let er echter wel op dat elke tegel gecontroleerd moet worden op afwijkingen voor plaatsing. Indien een tegel zichtbaar gebrek vertoont mag hij in geen enkel geval geplaatst worden.

Loont het de moeite om een lange afstand te rijden voor een bezoek aan zunaru.nl?

Absoluut, wij ontvangen dagelijks klanten uit heel Nederland. Zunaru.nl is een onderdeel van www.janvansundert.nl , er is een luxe showroom met 4500 m2 tegels, badkamers, keukens en saunas. Daarnaast is er een 250 m2 grote outlet waar de tegels van deze website te zien zijn.

Kan ik overschotten terug geven?

Zunaru.nl stelt zich flexibel op bij het retour nemen van mits de tegels terug kunnen bij de huidige voorraad. Retour aanvraag dient via email aangemeld te worden (zie retour aanvraag).

Kan ik tegels reserveren?

Een order kan gereserveerd worden voor een periode van 6 maanden mits u een aanbetaling doet van 20% ( totaal bedrag incl. btw). Daarna kan de bestelling langer worden gereserveerd worden als u het gehele bedrag betaalt. Dergelijke bestellingen of regelingen kunt u het beste doen via het mail adres info@zunaru.nl

Wat zijn de bezorg kosten?

De bezorgkosten zijn 30,- euro per order plus 0.90,- euro per item (per m2 of per product).
Actuele informatie over verzendkosten vind u hier

Er kan ongeveer 50m2 tegels op een pallet. De pallet tegels wordt door een transportbedrijf met een pompwagen zover mogelijk bij u voor de deur geplaatst. De chauffeur bezorgt de tegels niet bij u binnen.

Bedragen zijn incl. btw

Wat zijn de levertijden en kan ik een exact tijdstip afspreken voor een levering?

Na een bestelling van tegels zult u deze binnen 4 werkdagen ontvangen, zunaru.nl zal u per mail op de hoogte brengen van de leverdatum. Mocht u een bepaalde dag hebben welke uw voorkeur geniet dan gelieve dit bij de bestelling aan te geven. In de planning van het transportbedrijf wordt enkel met voor- en namiddag rekening gehouden, er kunnen dus geen exacte tijden aangegeven worden. Een bestelling van onderhoudsmiddelen of andere kleiner verpakte artikelen zullen per pakketdienst verstuurd worden, hierbij kunnen geen dagen en ook geen tijden of dagdelen afgesproken worden.

 

Kan ik zelf afhalen?

Uiteraard kunt u de tegels tijdens openingstijden afhalen aan de Lokkerdreef 10 te Etten-Leur.

 

Moet ik per volle doos kopen?

Nee. U krijgt precies het aantal tegels die u nodig heeft. Slechts in uitzonderlijke gevallen bij een speciale bestelling in detail is het mogelijk dat er een volle doos afgenomen moet worden.

 

Monstertegels?

Bij een bezoek aan de showroom van zunaru.nl in Etten-Leur kunt u direct een monstertegel meenemen, zodat u thuis op een geschikt moment kunt kijken hoe de tegel in uw ruimte staat. Ook kunt u tegen een geringe betaling op de website een monstertegel op laten sturen (zie hiervoor menu monstertegel aanvragen).

 

Tegels laten leggen door zunaru.nl?

Tegels laten leggen door zunaru.nl?

In overleg kunnen wij de tegels bij u laten plaatsen.

 

Hoeveel snijverlies moet ik bijrekenen?

Het snijverlies van een tegel hangt sterk af van de ruimte welke betegeld dient te worden, is deze namelijk recht toe recht aan en komen de maten van de tegels goed uit dan zal het snijverlies minimaal zijn. Is de ruimte scheef of heeft deze hoekjes en kantjes dan zal het snijverlies hoger zijn. Ook de manier van betegelen speelt een rol, zo kunt u de tegels recht leggen maar ook diagonaal. Diagonaal heeft een groter snijverlies dan recht. Een snijverlies varieert meestal tussen de 5 en 10%. Om er zeker van te zijn dat u het juiste aantal berekend adviseren wij de benodigde aantallen met uw tegelzetter te bespreken.

 

 

Tip!

Het is verstandig om een aantal extra tegels achter de hand te houden voor bijzondere gevallen zoals lekkages etc.