Zunaru.nl is onderdeel van het CBW erkende Jan van Sundert BV.

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

De voordelen voor u als consument

Er zijn een groot aantal voordelen verbonden aan onze samenwerking:

  • Veilig aanbetalen
    Gaan we failliet nadat u heeft aanbetaald? Dan krijgt u het bestede bedrag terug!
  • Ten minste 3 jaar garantie
    Zo wordt je niet verrast voor de kwaliteit. Gebruik maken van de garantie is eenvoudig: je neemt contact op met Zunaru en legt de situatie uit. Je wordt vervolgens verder geholpen.
  • Een onafhankelijke geschillencommissie
    Komt u er niet aan uit met de webwinkel? Dan is er een onafhankelijke commissie die uw zaak bekijkt.

Uiteraard is dit niet alles, het zijn wel de drie vuistregels. We vinden het bij Zunaru belangrijk dat u goed wordt geholpen, kwaliteit geleverd krijgt en beschermd bent na aankoop. U kunt dus met gerust hart een aankoop doen bij Zunaru. Onderaan deze pagina kunt u de volledige brochure van het CBW downloaden. Hierin staan alle voorwaarden van de organisatie benoemd. Zo weet u als consument precies waar u aan toe bent.

CBW-erkende woonwinkels

Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. We zijn dan ook trotse partner van deze organisatie. We willen namelijk dat u als consument met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Meer informatie over het garantiekeurmerk en de algemene voorwaarden. Meer informatie vindt u op de website.

Download hier de voorwaarden CBW-AlgemeneVoorwaardenNL

CBW erkend Zunaru