Levertijden in Nederland binnen 4 werkdagen

Na een bestelling van tegels zult u deze binnen 4 werkdagen ontvangen. Zunaru zal u per mail op de hoogte brengen van de leverdatum. Heeft u voorkeur voor een bepaalde leverdatum? Geef uw voorkeur dan vooral aan ons deur bij het plaatsen van de bestelling. In de planning van het transportbedrijf wordt enkel met voor- en namiddag rekening gehouden, er kunnen dus geen exacte tijden aangegeven worden. Een bestelling van onderhoudsmiddelen of andere kleiner verpakte artikelen zullen per pakketdienst verstuurd worden. Het is helaas niet mogelijk voorkeur voor levertijden van deze pakketten aan te geven.

Vragen over levering

Mocht u naar aanleiding van uw bestelling nog vragen hebben over de levering van uw bestelling, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze specialisten helpt u verder. Zij helpen u aan meer informatie over de grootte van uw bestelling. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

CBW-erkend

Onze webshop is aangesloten bij het CBW. Dit houdt in dat u als consument extra wordt beschermd. Zo krijgt u minstens 3 jaar garantie. Daarnaast bestaat er een onpartijdige geschillencommissie. Ten slotte is uw aankoopbedrag verzekerd in geval van faillissement. Zo kunt u veilig winkelen.