Dit zijn de meest verkochte tegels van Zunaru.nl

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €64.07.Huidige prijs is: €34.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €51.62.Huidige prijs is: €34.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €67.16.Huidige prijs is: €35.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €47.79.Huidige prijs is: €34.50.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €43.95.Huidige prijs is: €30.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €53.95.Huidige prijs is: €38.00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €63.00.Huidige prijs is: €32.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €53.95.Huidige prijs is: €38.00.

 

De meest verkochte tegels van Zunaru

Onze tegels verkopen we volop! We zijn trots op onze keramische kwaliteitstegels. De tegels zijn leverbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Dankzij ons grote assortiment hebben we altijd de perfecte tegel voor jou! Neem op deze pagina een kijkje bij onze meest verkochte tegels. Het zijn de favoriete keramische tegels van onze klanten.

Onze tegelcollectie bestaat uit 100% hoge kwaliteit keramische tegels. We leveren onder andere merken als Imola en Kronos. De tegels kunnen worden gemaakt met een design, denk bijvoorbeeld aan marmerlook, houtlook en betonlook. De mogelijkheden met keramische tegels zijn dus eindeloos. Je kunt hier al onze tegels bekijken, of neem contact met ons op indien je iets specifieks zoekt.

Het maakproces van keramische tegels

Keramische tegels zijn een duurzame keuze. Dit omdat de tegels niet gehakt worden uit steen. De tegel wordt geperst. Het materiaal bestaat uit een mengsel van zand, klei en water. Hierna krijgt de tegel een toplaag. De toplaag bepaalt het design van de tegel. Zo worden de tegels gemaakt. De tegels zijn te maken met allerlei toplagen.

Neem contact op met een van onze tegelspecialisten

Heb je een vraag of opmerking over een van onze tegels? Onze tegelspecialisten staan voor u klaar! Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen ze u altijd op weg helpen met passend advies. Of het nu gaat om de benodigde hoeveelheden en materialen, de passende kleuren en structuren of overige vragen. Bij ons kunt u met alle vragen terecht!